Ribeaupirre Gedeost med hvidvin 50+ er produceret af økologisk, gedemælk på mejeriet Bastiaansen Bio og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Her kommer lidt om mejeriet Bastiaansen Bio…
Konsistens:
Ribeaupirre Gedeost med hvidvin har en blød, men fast konsistens. Skær den som en Danbo ost.
Smagsoplevelse:
Ribeaupirre Gedeost med hvidvin er let syrlig fra lagringen i hvidvin, som passer godt til surdejsbrød og sød marmelade. Også god i sandwich eller til madpakken.
Her er det næsten oplagt at anbefale en hvidvin fra Alsace.
Modningsproces:
Denne ost bliver modnet cirka 1,5 måned på mejeriets ostelager.
Osten ligger i hvidvin og lagrer samt vaskes undervejs.
Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet 15 minutter før servering.
Ingredienser
Osten: Økologisk pasteuriseret gedemælk, sydesalt, mælkesyrekultur, vegetabilsk osteløbe.
Osteskorpe: Paraffin.
Næringsindhold
Energi pr. 100 gram: 1540 KJ / 368 kcal
Fedt: 30 g
-heraf mættede fedtsyrer: 20 g
Kulhydrater: <0,1 g
-heraf sukkerarter: <0,1 g
Protein: 23 g
Salt: 1,8 g
Sådan fragter vi din ost
Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:
- Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
- Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
- I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
- Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Holdbarhed på ost
Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.