Månedens Ost

" køb mere - spar mere "

Hvad er "Månedens Ost"?

Læs om, hvorfor vi har “Månedens ost” fra Osten ved Kultorvet:

Vi elsker vores kunder!

Vi har mange glade og loyale kunder, som vi – måned efter måned – ser i vores lille butik ved Kultorvet. De køber som regel det samme, men prøver gerne et par nye. Vi glæder os altid til at ekspedere jer!

Derfor har vi opfundet et koncept, hvor vi hver måned, sætter en af vores oste ned i kiloprisen. Vi vælger de mest populære oste, så du kan købe mere og spare mere, mindst én gang i måneden.

Køb mere – spar mere!

Derfor kan du lige nu købe Månedens Ost med mængderabat som STORKØB til en ekstra god pris. Stykkerne kan svinge mellem 1980 og 2020 gram, men er stykket mindre end de 2000 gram, som du betaler for, topper vi naturligvis din ordre med et ekstra stykke ost eller andet lækkert.

Hold én god tapasaften

Det er en rigtig god måde, at tilbringe tid med sine venner, studiegruppe, strikkeklub, rygbyhold eller familie. Der kan tages afstand og osten kan portionanrettes. Der er minimal oprydning, og et tapasbord kan stå i flere timer og blive nippet til. Dét er hygge!

Du modtager cirka 2 kilo ost, som svarer til at holde en til to gode tapasaftener. Man kalkulerer nemlig med 200 gram ost per person, til en hovedret.

Så hold en fest for fem til ti gæster og stykket er væk! Eller hold det for dig selv – hvis du kan lade osten ligge så længe…

Find andre populære oste:
Scroll to Top