Petit Normanne Camembert 50+

85,00 kr.

Økologisk fransk ost fra Osten ved Kultorvet Petit Normanne Camembert 50+ er produceret af økologisk, råmælk fra jerseykøer på Ferme des Aulnays Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

 

Den ægte, franske og økologisk Camembert er naturligt fremstillet af rå jerseymælk. En forholdsvis ung Camembert med en blød kerne, der viser en typisk modningsadfærd. En ost som denne, smager aromatisk, og er den fuldt moden bliver den en smule stærk.

Denne Camembert ost på jerseymælk, vandt i 2012 en sølvmedalje ved det anerkendte World Jersey Cheese Awards, hvor en af deres andre oste vandt guldmedaljen. Den høje efterspørgsel fører undertiden til at denne ost er udsolgt. Det er trods alt en sjælden perle af økologisk Camembert ost, du kan købe eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

OBS! Du modtager en hel Camembert ost.

Hjemmelevering

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl. 12:00
Såfremt du bestiller tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Anbefalet tilbehør

Petit Normanne Camembert 50+ er produceret af økologisk, råmælk fra jerseykøer på Ferme des Aulnays Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

 

Om mejeriet:

På det franske og økologiske mejeri i den nordvestlige region Evran, ligger et lille familiedrevet mejeri ved navn Ferme des Aulnays. Mejeriet drives af Annie og Jêrome, der har 45 jerseykøer til at græsse frit på deres tilstødende marker.

Ferme des Aulnays har eksisteret siden 1976 og det unikke ved mejeriet er, at mælken og osten fremstilles det samme sted, hvilket er et kvalitetstegn.

Konsistens:

Petit Normanne Camembert 50+ har en cremet konsistens, der gør den fed og nem at skære i portionsanrettede trekanter eller skiver.

Smagsoplevelse:

Petit Normanne Camembert 50+ fungerer til alle måltider, hvis du er til en rå og frisk smag af Camembert og hvidskimmel.

Modningsproces:

Ved sin modning udvikler Petit Normanne Camembert 50+ sin pikante mælkesmag og bliver mere fast.

Serveringstip:

Bør tages ud af køleskabet en halv time før servering. Serveres på rugbrød. En Petit Normanne Camembert smager fantastisk på et ostebord med andre kraftige oste.

En god drikkevare hertil osten kunne være en fransk rødvin.

Mælk

, ,

Fedt

50+ / 26% fedt

Smag

,

Osteløbe

Lagring

Lagret i min. 2 uger

Skimmeltype

Ingredienser

Osten: Økologisk upasteuriseret komælk fra jerseykøer (råmælk), salt, animalsk osteløbe, mælkesyrekultur, hvidskimmelkultur.
Osteskorpe: Hvidskimmel og kan spises.

Næringsindhold

Energi pr. 100 gram: 1249 KJ / 301 kcal
Fedt: 26 g
-heraf mættede fedtsyrer: 20,4 g
Kulhydrater: 1,74 g
-heraf sukkerarter: 0,5 g
Protein: 15 g
Salt: 1 g

Sådan fragter vi din ost

Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:

  • Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
  • Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
  • I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
  • Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Læs mere om vores grønne leveringsmetode her.
Holdbarhed på ost

Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.

Scroll to Top

HURTIG LEVERING?

Vi sender dagen efter ved bestilling inden kl. 12 (vi sender ikke pakker i weekenden)