Petit Normanne Camembert 50+ er produceret af økologisk, råmælk fra jerseykøer på Ferme des Aulnays Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
På det franske og økologiske mejeri i den nordvestlige region Evran, ligger et lille familiedrevet mejeri ved navn Ferme des Aulnays. Mejeriet drives af Annie og Jêrome, der har 45 jerseykøer til at græsse frit på deres tilstødende marker.
Ferme des Aulnays har eksisteret siden 1976 og det unikke ved mejeriet er, at mælken og osten fremstilles det samme sted, hvilket er et kvalitetstegn.
Konsistens:
Petit Normanne Camembert 50+ har en cremet konsistens, der gør den fed og nem at skære i portionsanrettede trekanter eller skiver.
Smagsoplevelse:
Petit Normanne Camembert 50+ fungerer til alle måltider, hvis du er til en rå og frisk smag af Camembert og hvidskimmel.
Modningsproces:
Ved sin modning udvikler Petit Normanne Camembert 50+ sin pikante mælkesmag og bliver mere fast.
Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet en halv time før servering. Serveres på rugbrød. En Petit Normanne Camembert smager fantastisk på et ostebord med andre kraftige oste.
En god drikkevare hertil osten kunne være en fransk rødvin.