Gedegouda m/ Bukkehornsfrø 50+

0,33 kr. 33 DKK / 100 g

Pris

 Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ er produceret af økologisk, hollandsk gedemælk på Henri Willig Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

Her får du en suveræn og ægte hollandsk Gouda ost, lavet på gedemælk. Denne ost er klart en af vores bestsellers, for alle vores kunder, der elsker gedeost. Det er også en ost, som har oplevet en stigende popularitet hos dem, der ikke troede de kunne lide gedeoste.

I osten ser du en masse små frø, som stammer fra krydderurten Bukkehorn (latinsk: Trigonella foenum-graecun). Udover at tilføre osten en nøddeagtig smag, kan frøene også bidrage til en masse sundhedsfremmende fordele. I enhver helsekostforretning kan du købe bukkehornsfrø, der i tusindvis af år er blevet anvendt som alternativ medicin. Nogle af de egenskaber, bukkehornsfrø siges at have, er gavnlige effekter ved forhøjet kolesteroltal og blodsukker, betændelse og kan afhjælpe mave og fordøjelsesproblemer.

Hjemmelevering

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl. 12:00
Såfremt du bestiller tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Varenummer: 373 Kategorier , ,

Anbefalet tilbehør

Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ er produceret af økologisk, hollandsk gedemælk på Henri Willig Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

Om mejeriet:
Mejeriet har eksisteret siden 1974, hvor Henri Willig har udvist stor passion for ost, på sit mejeri af samme navn. Det hele begyndte, da Henri og hans kone overtog faderes slægtsgård i det nordlige Holland, hvorefter han omdannede den til et ostemejeri, som var hans største drøm.

I dag er mejeriet et trækplaster for mange turister, der igennem store vinduer, frit kan følge med i produktionen af de mange spændende, økologiske oste lavet på både gede-, fåre- og komælk.

Konsistens:
Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ har en blød, men skærebar konsistens.

Smagsoplevelse:
Gedegouda med Bukkehorn er en ægte snackost, med en fin og fyldig smag efterfulgt af dejlig sødme og smag fra de tilsatte bukkehornsfrø, der kan sammenlignes i smag med valnødder. Eftersmagen er en anelse fed og syrlig, da osten er meget ung.

Modningsproces:
Ved sin modning får Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ sin let syrlige smag og bliver mere fast.

Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet et kvarter før servering. Serveres på brød eller i en sandwich. Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ smager som et interessant indspark til en tapas.

En god drikkevare hertil osten kunne være en økologisk øl eller kølig hvidvin.

Mælk

Fedt

50+ / 34% fedt

Smag

, , ,

Osteløbe

Lagring

Lagret i min. xx måneder

Ingredienser

Osten: Økologisk pasteuriseret gedemælk, salt, økologiske bukkehornsfrø, vegetabilsk osteløbe, mælkesyrekultur.
Osteskorpe: Paraffin.

Næringsindhold

Energi pr. 100 gram: 1682 KJ / 406 kcal
Fedt: 34 g
-heraf mættede fedtsyrer: 22,5 g
Kulhydrater: <0,5 g
-heraf sukkerarter: <0,5 g
Protein: 24 g
Salt: 1,5 g

Sådan fragter vi din ost

Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:

  • Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
  • Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
  • I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
  • Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Læs mere om vores grønne leveringsmetode her.
Holdbarhed på ost

Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.

Scroll to Top

HURTIG LEVERING?

Vi sender dagen efter ved bestilling inden kl. 12 (vi sender ikke pakker i weekenden)