Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ er produceret af økologisk, hollandsk gedemælk på Henri Willig Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Mejeriet har eksisteret siden 1974, hvor Henri Willig har udvist stor passion for ost, på sit mejeri af samme navn. Det hele begyndte, da Henri og hans kone overtog faderes slægtsgård i det nordlige Holland, hvorefter han omdannede den til et ostemejeri, som var hans største drøm.
I dag er mejeriet et trækplaster for mange turister, der igennem store vinduer, frit kan følge med i produktionen af de mange spændende, økologiske oste lavet på både gede-, fåre- og komælk.
Konsistens:
Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ har en blød, men skærebar konsistens.
Smagsoplevelse:
Gedegouda med Bukkehorn er en ægte snackost, med en fin og fyldig smag efterfulgt af dejlig sødme og smag fra de tilsatte bukkehornsfrø, der kan sammenlignes i smag med valnødder. Eftersmagen er en anelse fed og syrlig, da osten er meget ung.
Modningsproces:
Ved sin modning får Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ sin let syrlige smag og bliver mere fast.
Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet et kvarter før servering. Serveres på brød eller i en sandwich. Gedegouda med Bukkehornsfrø 50+ smager som et interessant indspark til en tapas.
En god drikkevare hertil osten kunne være en økologisk øl eller kølig hvidvin.