Der Kaiser 50+

0,27 kr. 27 DKK / 100 g

Pris

   Der Kaiser 50+ er produceret af økologisk råmælk fra køer på mejeriet Käserei Plangger og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

Her kan du få et stykke tyrolerost, der fremstilles fra råmælk af køer, der græsser frit i bjergene. Der Kaiser lagres i bjerggrotter, der giver osten karakter og fylde, uden at osten mister for meget fugtighed og bliver tør.

Der tilsættes 1,5% stensalt til osten, som underbygger smagen af råmælk.

Hjemmelevering

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl. 12:00
Såfremt du bestiller tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Anbefalet tilbehør

Der Kaiser 50+ er produceret af økologisk råmælk fra køer på mejeriet Käserei Plangger og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

Konsistens:
Der Kaiser 50+ har en fast konsistens, der gør den nem at skære med en ostehøvl eller en skarp kniv til tapas.

Smagsoplevelse:
Der Kaiser 50+ smager igennem af råmælk, med en sød og blomsteragtig note i stil med en Høost eller en fransk Comté. Smagen er lagret uden at være salmiak.

Modningsproces:
Ved sin modning i en bjerggrotte, får Der Kaiser 50+ sin aromatiske og søde smag og bliver mere fast.

Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet en halv time før servering. Serveres på ristet rugbrød med smør. Der Kaiser smager fantastisk i stængler eller tern til en god tapas.

Mælk

,

Fedt

50+ / 28% fedt

Smag

,

Osteløbe

Lagring

Lagret i min. 10 måneder

Ingredienser

Osten: Økologisk upasteuriseret komælk (råmælk), mælkesyrekultur, animalsk osteløbe, stensalt.
Osteskorpe: Naturlig, men bør skæres fra.

Næringsindhold

Energi pr. 100 gram: 1754 KJ / 423 kcal
Fedt: 35 g
-heraf mættede fedtsyrer: 23 g
Kulhydrater: 0 g
Protein: 27 g
Salt: 1,6 g

Sådan fragter vi din ost

Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:

  • Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
  • Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
  • I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
  • Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Læs mere om vores grønne leveringsmetode her.
Holdbarhed på ost

Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.

Scroll to Top

HURTIG LEVERING?

Vi sender dagen efter ved bestilling inden kl. 12 (vi sender ikke pakker i weekenden)