Der Kaiser 50+ er produceret af økologisk råmælk fra køer på mejeriet Käserei Plangger og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.
Konsistens:
Der Kaiser 50+ har en fast konsistens, der gør den nem at skære med en ostehøvl eller en skarp kniv til tapas.
Smagsoplevelse:
Der Kaiser 50+ smager igennem af råmælk, med en sød og blomsteragtig note i stil med en Høost eller en fransk Comté. Smagen er lagret uden at være salmiak.
Modningsproces:
Ved sin modning i en bjerggrotte, får Der Kaiser 50+ sin aromatiske og søde smag og bliver mere fast.
Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet en halv time før servering. Serveres på ristet rugbrød med smør. Der Kaiser smager fantastisk i stængler eller tern til en god tapas.
Ingredienser
Osten: Økologisk upasteuriseret komælk (råmælk), mælkesyrekultur, animalsk osteløbe, stensalt.
Osteskorpe: Naturlig, men bør skæres fra.
Næringsindhold
Energi pr. 100 gram: 1754 KJ / 423 kcal
Fedt: 35 g
-heraf mættede fedtsyrer: 23 g
Kulhydrater: 0 g
Protein: 27 g
Salt: 1,6 g
Sådan fragter vi din ost
Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:
- Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
- Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
- I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
- Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Holdbarhed på ost
Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.