Benedict Klosterost Esrom Hvidskimmel 60+ Mild, er produceret af økologisk, dansk mælk på Gedsted Mejeri og forhandles af Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Osten er produceret særskilt af Gedsted Mejeri for Thise Mejeri ud fra en gammel opskrift.
Konsistens:
Benedict Klosterost har en fast og cremet konsistens og er nem at skære ud til portionsanretning.
Smagsoplevelse:
Benedict Klosterost fungerer til alle måltider, da den har en mild og blød smag.
Modningsproces:
Ved modning får Benedict Klosterost en stærkere smag, men flyder ikke ud.
Serveringstip:
Skal ud af køleskabet gerne en halv time før servering. Serveres på både rugbrød, franskbrød, kiks og flutes. Benedict Klosterost smager fantastisk sammen med en god kraftig marmelade. Benedict Klosterost er en velegnet ost til tapas.
Ingredienser
Osten: Økologisk pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, vegetabilsk osteløbe, hvidskimmelkultur.
Osteskorpe: Naturlig og kan spises.
Næringsindhold
Energi pr. 100 gram: 1510 KJ / 370 kcal
Fedt: 33 g
-heraf mættede fedtsyrer: 21 g
Kulhydrater: 0,1 g
-heraf sukkerarter: 0,1 g
Protein: 17 g
Salt: 1,6 g
Sådan fragter vi din ost
Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:
- Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
- Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
- I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
- Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Holdbarhed på ost
Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.