Daugbjerg Grubeost Elbo 50+ Mellemlagret, er produceret af økologisk, dansk komælk på Thise Mejeri og du kan købe den hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Thise Mejeri er kendte for deres håndværk og passion for økologi, mælk og ost. Mejeriet blev grundlagt tilbage i 1988 af syv idealister inden for økologi og en mejeribestyrer i Nordvestjylland, hvorfra Thise Mejeri opstod.
Konsistens:
Daugbjerg Grubeost 50+ har en fast, men blød konsistens der gør den nem at skære i skiver og lægge på sit brød.
Smagsoplevelse:
Daugbjerg Grubeost 50+ fungerer til alle måltider, da den har en mild, aromatisk smag.
Modningsproces:
Ved sin grottemodning får Daugbjerg Grubeost 50+ sin smag og bliver mere fast.
Serveringstip:
Serveres på både rugbrød og franskbrød. Daugbjerg Grubeost 50+ smager fantastisk på nybagt rugbrød med en smule af din yndlingsmarmelade. Særdeles velegnet i en sandwich.
Ingredienser
Osten: Økologisk pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, animalsk osteløbe.
Osteskorpe: Paraffin.
Næringsindhold
Næringsværdi pr. 100 g:
Energi: 1537 kJ/370 kcal
Fedt: 30 g
-heraf mættede fedtsyrer: 19 g
Kulhydrat: 0,1 g
-heraf sukkerarter: 0,1 g
Protein: 25 g
Salt: 1,6 g
Sådan fragter vi din ost
Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:
- Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
- Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
- I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
- Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Holdbarhed på ost
Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.