OBS. FORSENDELSE I PÅSKEN VIL SKE MANDAG D. 14. APRIL. AFHENTNING I BUTIK GÆLDER NATURLIGVIS TIL ONSDAG D. 16. APRIL.

Vores 3 bedstsælgende oste

Selvom det kan være svært at udpege vores bedste oste, når jeg går og arbejder med dem dagligt, kan jeg jo heldigvis kigge på tallene, som aldrig lyver.

Heldigvis kan jeg også sagtens bakke tallene op med min egen personlige holdning og se, at de faktisk taler ganske sandt, ift. hvad både jeg, og vores kunder er mest vilde med.

Derfor kan I herunder se, vores bedstsælgende oste i de 3 kategorier “Skæreost”, “Hård Ost, og “Blå ost”, og det er de allesammen af en grund.

Mikael Ost i Osten ved Kultorvet. Køb økologisk ost fra en dansk og Økologisk Ostebutik & Webshop - Få leveret økologisk ost med gratis fragt til din hoveddør.

Jens Langkniv 45+

I kategorien skæreost, har vi været nødsaget til at vælge Jens Langkniv, da den tager føringen, trods den ellers store konkurrence.

“Den er perfekt på mit morgenbord!”

Osten egner sig i særdeleshed helt perfekt til et morgenbord, og gerne med lidt surt, grundet den ekstremt fyldige og karakteristiske ostesmag, der her er at finde.

Sådan spiser jeg denne ost:

    • På min morgenbolle
    • Som en lille ostehapser

 

Blå Grubé 60+

En Blå Grubé ost er udviklet specielt til de nye lagringsfaciliteter i de gamle kalkgruber ved Hjerm, som Thise indviede tilbage i december 2013. Før denne cremede blåskimmelost lander til modning i tre måneder i kalkgruberne, håndlaves den på Gedsted Mejeri, der ligger tæt derved.

“Den perfekte aftenost!”

Sådan spiser jeg denne ost:

  • Som afslutning på en god middag
  • Som en eftermiddags-aperitif

Læs mere om Blå Grubé her…

Fyrmester

Fyrmester 48+ (Lagret Vesterhavsost)

Hvis ikke lige navnet Fyrmester siger dig så meget, så kan det være at du er bedre bekendt med navnet Vesterhavsost. Hos Osten ved Kultorvet køber vi en Vesterhavsost hjem fra Thise Mejeri og lagrer den ekstra.

“Mest vidunderlige ost!”

Sådan spiser jeg denne ost:

  • På Svaneke rugbrød
  • På lunt nybagt surdejsbrød
Scroll to Top