Pecorino Toscana er produceret af økologisk italiensk fåremælk på Rocca Toscana Formaggi Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Rocca Toscana Formaggi Mejeri blev grundlagt i 2015 og drives af Canti-familien, der har drevet deres osteforretning i over 60 år.
Konsistens:
Pecorino Toscana 55+ er fast, tør og dog skærbar ved rum-temperatur.
Smagsoplevelse:
Har en dyb smag og smelter i munden på grund af den høje fedt % fra fåremælken.
Modningsproces:
Ved sin modning bliver Pecorino Toscano 55+ gnubbet med olivenolie, for at holde naturlige og spiselige skimmelsvampe væk fra skorpen. Den lagers i min 4 måneder før den er klar.
Serveringstip:
Pecorino Toscano 55+ serveres på et tapasbord hvor den smager fantastisk. Prøv den også på pizza eller en salat for at give et ekstra god smag.