La Nauc 56+

Økologisk fransk ost fra Osten ved Kultorvet La Nauc 56+ er produceret af økologisk, fransk fåremælk på mejeriet Fromagerie coopérative des Bergers du Larzac og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

La Nauc er en lille fårost, der modnes i fugtige kældre, hvilket giver den en meget glat konsistens og opretholder den friske smag af fåremælk. Under modningen behandles osten med en speciel rødkit, som også får den velplejede skorpe til blive meget smuk. En La Nauc ost skiller sig ud på grund af den subtile, rødlige farve.

Denne ost fremstilles i det samme område som de får, der fremstiller en Roquefort ost, går og græsser.

0,42 kr. 42 DKK / 100 g

Pris

Hjemmelevering

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl. 12:00
Såfremt du bestiller tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Varenummer: 287 Kategorier ,

La Nauc 56+ er produceret af økologisk, fransk fåremælk på mejeriet Fromagerie coopérative des Bergers du Larzac og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.

Om mejeriet:
Det er en gruppe landmænd, der driver fåreavl på højsletten ved Larzac, der har etableret det lille økologiske mejeri ved navn Fromagerie coopérative des Bergers du Larzac. Mejeriet drives af Thomas Du Larzac og sammen med 33 gårde, har de samlet ønsket om at skabe en række oste, der giver dig mulighed for at forstærke den franske rigdom af fåremælk.

På Papillon producerer de også den brødtype, der udvikler den særlige blåskimmel ved navn Penicillium Roqueforti, som podes direkte ind i osten efter den færdige produktion.

Konsistens:
La Nauc har en hvid og elastisk konsistens, der skal skæres med en ostekniv.

Smagsoplevelse:
La Nauc har med kraftig duft og aroma af stald med eftersmag af forårets blomster fra det naturskønne kalkstensområde ved Causse du Larzac i det sydlige Frankrig ved Aveyron.

Modningsproces:
Ved sin modning bliver La Nauc vasket og modnes i en fugtig kælder, der bevarer elasticiteten i osten.

Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet en halv time før servering. Serveres på ristet rugbrød eller til en tapas.

En god drikkevare hertil osten kunne være en tør Riesling eller en Rhône.

Mælk

Fedt

56+ / 34% fedt

Smag

,

Osteløbe

Lagring

Lagret i min. 1 måned

Skimmeltype

,

Ingredienser

Osten: Økologisk pasteuriseret fåremælk, havsalt, mælkesyrekultur, animalsk osteløbe, rødkit, hvidskimmelkultur.
Osteskorpe: Naturskorpe, men bør ikke spises.

Næringsindhold

Energi pr. 100 gram: 1641 KJ / 396 kcal
Fedt: 34 g
-heraf mættede fedtsyrer: 24 g
Kulhydrater: <0,5 g
-heraf sukkerarter: <0,5 g
Protein: 22 g
Salt: 0,77 g

Sådan fragter vi din ost

Vi forsøger at holde omkostningerne nede, så vi i stedet kan tilbyde gode priser på god øko ost. Vi håndskærer, håndvejer og håndpakker derfor alle varer vi sender afsted fra vores webshop. Sådan her foregår det:

  • Før vi sender dine oste til dig, vejer vi dem og pakker dem hver især ind i ostepapir eller film.
  • Herefter vakuumpakker vi også hver især dine oste.
  • I den typiske genbrugte papkasse, lægger vi først et fryselegeme nederst.
  • Til sidst pakker vi dine oste ind i bobleplast og kassen lukkes med papirstape.
Læs mere om vores grønne leveringsmetode her.
Holdbarhed på ost

Når osten ikke får ilt, så modnes den heller ikke. Også selvom du skulle have glemt, at putte den i køleskabet, når du er kommet hjem. En vakuumpakket ost holder sig nemlig i længere tid, så du kan uden bekymring, købe stort ind til en uge eller måned ad gangen.

Anbefalet tilbehør

Scroll til toppen

HURTIG LEVERING?

Vi sender dagen efter ved bestilling inden kl. 12 (vi sender ikke pakker i weekenden)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.