Red Leicester Cheddar 48+ er produceret af økologisk, engelsk komælk på Lye Cross Farm Mejeri og du kan købe den eksklusivt hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Lye Cross Farm Mejeri har fremstillet ost siden 1952 og mejeriet ligger i hjertet af West Country. Lye Cross Farm ligger derfor i Somerset Region, der er én af de kun fire godkendte regioner i England til at fremstille ægte Cheddar.
Mejeriet er beliggende i et område med enestående natur og her har Lye Cross Farm 4.300 hektar af det allerbedste græsareal i verden, som er hjemsted for en besætning på 1.200 malkekvæg. Mejeriet drives af Alvis-familien, der har vundet adskillige priser for deres Cheddar ost. Virksomheden har sikret et stærkt fodfæste på det britiske marked og eksporterer desuden til mere end 40 lande, heriblandt til Osten ved Kultorvet i København. Lye Cross Farm Cheddar ost er en af de mest berømte oste i verden.
Konsistens:
Red Leicester Cheddar 48+ har en fast og let flagende konsistens, der gør den nem at skære i skiver eller rive.
Smagsoplevelse:
Red Leicester Cheddar 48+ fungerer til alle måltider, hvis du er til en original smag af Cheddar ost.
Modningsproces:
Ved sin modning får Red Leicester Cheddar 48+ sin søde og nøddeagtige smag og bliver mere fast.
Serveringstip:
Særdeles velegnet til at rive og servere på lune retter, pizza og pasta. Red Leicester Cheddar 48+ smager også fantastisk i stængler som en snack.
En god drikkevare hertil osten kunne være en økologisk IPA-øl.