Økologiske Vilde Bjergkapers i Havsalt

Håndplukkede kapers fra bjergområder i det nordlige Tunesien.

Sådan spiser du kapers: Brug kapers alle de steder, hvor du mangler salt, syre og aroma. Kapers går særligt godt til fisk, æg, postejer og selvfølgelig den klassiske wienerschnitzel. Prøv også at servere kapers til dine bløde oste.

58,00 kr.

Hjemmelevering

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl. 12:00
Såfremt du bestiller tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Varenummer: 706 Kategorier ,

Ingredienser: Vilde, økologiske bjergkapers (95%), Havsalt (5%).

Tilberedning: Udvandes i 5 – 20 minutter før brug.

Anvendelse: God i salater, i sammenkogte retter eller blot som pynt på smørrebrød.

Vægt 100 g

Anbefalet tilbehør

Scroll til toppen

HURTIG LEVERING?

Vi sender dagen efter ved bestilling inden kl. 12 (vi sender ikke pakker i weekenden)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.