Ingredienser: Vilde, økologiske bjergkapers (95%), Havsalt (5%).
Tilberedning: Udvandes i 5 – 20 minutter før brug.
Anvendelse: God i salater, i sammenkogte retter eller blot som pynt på smørrebrød.
58,00 kr.
Håndplukkede kapers fra bjergområder i det nordlige Tunesien.
Sådan spiser du kapers: Brug kapers alle de steder, hvor du mangler salt, syre og aroma. Kapers går særligt godt til fisk, æg, postejer og selvfølgelig den klassiske wienerschnitzel. Prøv også at servere kapers til dine bløde oste.
Vi sender onsdag klokken 16
Ingredienser: Vilde, økologiske bjergkapers (95%), Havsalt (5%).
Tilberedning: Udvandes i 5 – 20 minutter før brug.
Anvendelse: God i salater, i sammenkogte retter eller blot som pynt på smørrebrød.
Vægt | 100 g |
---|
Modtag de seneste nyheder og tilbud!
Vi sender onsdag ved bestilling inden kl. 12