Økologisk M’Hamsa Couscous

56,00 kr.

Økologiske, håndrullede couscous fra Tebourba i Tunesien.

Les Moulins Mahjoub dyrker selv hveden til deres m’hamsa couscous på gården. M’hamsa, betyder faktisk “med hånden”. De maler hveden til semuljegryn, som de nænsomt ruller til små couscous-bolde. De ligger alle til tørre i solen, så fremstillingen foregår langsomt og med stolte traditioner.

Hjemmelevering

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl. 12:00
Såfremt du bestiller tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Varenummer: 731 Kategori:

Ingredienser: Økologisk fuldkornsdurum af semuljehvede, saltlage (indeholder gluten), økologisk ekstra jomfru olivenolie, salt.

Når du koger couscous, dufter det af hvede i hele køkkenet, og du skal bruge:

  • 1,5 dele vand
  • 1 dele couscous
  • salt

Bring vandet i kog og tilsæt en smule salt. Tilsæt herefter couscous og rør rundt. Sluk herefter for varmen og lad gryden stå med låg på i 12 minutter, mens din couscous bliver dampet i gryden. Din couscous er færdig når det virker helt fluffy i gryden og let kommer ud.

Du er nu klar til at servere din couscous med en klat Harissa tapenade med peberfrugter. Det kan være en hovedret, en forret eller til en salat. Top det med alt fra en simpel tomatsauce til kød, fisk og grøntsager. Du kan også tilføje det til supper eller gryderetter. Kogt med mælk, kanel og lidt sukker har du hurtigt en lækker grød at spise.

Vægt 500 g
Scroll to Top

HURTIG LEVERING?

Vi sender dagen efter ved bestilling inden kl. 12 (vi sender ikke pakker i weekenden)