Ost med rosmarin og honning
Det spanske navn ‘Queso romero y miel’ oversættes direkte til Ost med rosmarin og honning. hvilket naturligvis er et passende navn, i og med, at osten er lavet med samme teknik, som den velkendte ‘Manchego’, forskellen er blot, at fåret denne ost er lavet af ikke er et ‘Manchega-får’, hvorfra osten har sit navn, og så rullet i honning og rosmarin. Det giver osten en kombineret smag af den velkendte ‘Manchego’, med den gode fåresmag og en lidt stikkende fornemmelse, samt den sødmefulde honning, og den ekstremt velegnede rosmarin, som alt i alt går op i en højere enhed. Vi går efter, at osten i gennemsnit er 4 mdr. ved salg. Brug som trick til servering, at skære skorpen af, med 2-3mm af osten, og hak det fint på et skærebræt. Læg det herefter i et glas, og fyld op med olivenolie. Lad dette stå et par dage, og herefter har du den mest fantastiske olie-dressing til råstegte grøntsager. 1 min før grøntsagerne er færdige, kom olieblandingen på dine grøntsager.