Høost med Valnød 50+ er produceret af økologisk, østrigsk mælk og modnes på Käserebellen Mejeri i Tyskland og du kan købe den hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
I 1860 gik fire østrigske rebelske osteentusiaster sammen og skabte Käse Rebellen Mejeri i en kælder på en gård i Sulzberg. I 1893 blev mejeriet så stor en succes, at de måtte udvide og skabte derfor et større bjergmejeri i samme område.
Yderligere to bjergmejerier bliver bygget i Østrig og først i 2002 opførte Käse Rebellen Mejeri et kæmpe ostelager i Steingaden, Bayern hvor alle deres oste ligger og modner.
Konsistens:
Høost med Valnød 50+ har en blød og skærefast konsistens, du kan skære med en osteskærer til et stykke brød.
Smagsoplevelse:
Høost med Valnød 50+ fungerer til alle måltider, hvis du er til en pikant og valnøddeagtig smag. Høosten udvikler en frisk duft af svampe og en subtil antydning af syrlighed. De knasende valnødder giver en spændende variation i den ellers bløde Høost.
Modningsproces:
Ved sin modning udvikler en Høost med Valnød sin let syrlige smag og bliver mere cremet, men er stadig fast.
Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet et kvarter før servering.