Hjemmelavet Potkäse er en bæredygtig fremgangsmåde til smøreost, fremstillet af økologisk, dansk ost og hjemmelavet hos Osten ved Kultorvet.
Om mejeriet:
Da ostene, som vi bruger, altid varierer, kan de komme fra alle de økologiske mejerier, som vi handler fra.
Konsistens:
Potkäse er med sin bløde og cremede konsistens, nem at smøre ud og servere på et stykke brød med en kniv.
Smagsoplevelse:
Potkäse fungerer til alle måltider, men særligt til en frokost, hvis du er til en lagret ost.
Modningsproces:
Der bruges kun lagret stykker ost, som er for små til at blive solgt til vores kunder.
Serveringstip:
Bør tages ud af køleskabet en halv time før servering. Potkäse smager suverænt på nybagt brød eller ristet rugbrød til frokostbordet med en klat sky og en lille skarp til. Kan også serveres som dip til stængler af grøntsager eller bruges som smagsforstærker til en god bøf, som du ville gøre med f.eks. hvidløgssmør.